Az ügyészség garázdaság vétsége miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki egy eldurvult közlekedési konfliktust követően bántalmazott egy másik férfit Balatonmáriafürdőn.

Túl közel jött

A 26 éves férfi júliusában az úttesten kijelölt kerékpársávon biciklizett, azonban rendkívül indulatossá vált, amikor úgy ítélte meg, hogy a gépjárművel vele azonos irányba tartó sofőr túl közel haladt el mellette. A Balatonkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Utolérte az autóst

Mivel a jelentős forgalom miatt az autók is csak lépésben haladtak, a vádlott nem sokkal később utolérte a másik férfit, akinek a középső ujja felmutatásával fejezte ki nemtetszését a megelőzésével kapcsolatban.

Berregtette a motort

Emiatt a sofőr – a kuplungot benyomva, és továbbra is lassan haladva – gázfröccsöket adott, mire a vádlott megállt, majd az autóst a lehúzott ablakon keresztül egy alkalommal arcon ütötte.

Kapott még egy taslit

A bántalmazott férfi ezt követően kiszállt az autójából, és – abból a célból, hogy számon kérje a történteket – szitkozódva a vádlott felé indult, azonban még egy nagy pofont kapott és ettől a földre került.

Jöttek a rendőrök

Ezután már nem esett több pofon, de ebben belejátszhatott az is, hogy megérkeztek a rendőrök és a pofonosztót bevitték a kapitányságra.

Pénzbüntetés lehet belőle

A Marcali Járásbírósághoz benyújtott vádiratában az ügyészség pénzbüntetés kiszabását javasolja.

Pedig bicajozni jó