Az egyik Somogy-megyei benzinkúton összeveszett két férfi. Az egyik akkorát ütött a másik autójára, hogy az behorpadt. Ezután kiugrott a férfi, felkapta a mosókefét és úgy megverte a rongálót, hogy annak eltört az arccsontja. Az esetről készült videót a cikkünk alján nézheted meg.

Beszélgetésből veszekedés

A vád szerint a fiatalabb férfi 2023 októberében már ittasan a benzinkúton tartózkodott, amikor tankolni érkezett az idősebb férfi. A két férfi először beszélgetett, majd vitatkoztak egymással, melynek során a fiatalabb nagy erővel kétszer is haragosa kocsijára ütött. A Balatonkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el. A Facebookon már 26 ezernél is többen követnek minket, az erősebb napokon mi vagyunk a Balaton vezető hírportálja.

Pofán csapta a mosókefével

Az autó motorháza az ütések következtében behorpadt, ezért a már indulni készülő idősebb férfi kiszállt kocsijából és dühében a kúton kihelyezett mosókefével többször, nagy erővel megütötte fején és felsőtestén a másik férfit.

Rongálás és súlyos testi sértés

Az idősebb férfi ütései a másik férfinek nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket okoztak. A gépkocsiban keletkezett kár meghaladta a 100.000 forintot. A Nagyatádi Járási Ügyészség garázdaság, rongálás és súlyos testi sértés miatt nyújtott be vádiratot a két férfival szemben.

Felfüggesztett börtönt kérnek

Az ügyészség a járásbíróságra benyújtott vádiratában a mindkét férfival szemben felfüggesztett szabadságvesztés kiszabására tett indítványt. A Balatonkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el. A Facebookon már 26 ezernél is többen követnek minket, az erősebb napokon mi vagyunk a Balaton vezető hírportálja.

A biztonsági kamera felvételén a verekedés látható

Kiemelt kép: részlet a fenti videóból