Megkezdte a Lidl a nyári szezonra való toborzást és összesen közel 200 új pozícióra keres munkavállalókat a Balaton és a Velencei-tó partján található nagy forgalmú áruházaiba. A vállalat nem csak kiemelt bérezést, de szállást is biztosít az új dolgozói számára. A Lidl mellett az Aldi is rákapcsolt, ott is szezonális munkahelyeket alakítanak ki.

Kell a munkaerő a Balatonra és a Velencei-tóhoz

A Lidl tizenegy, a Balaton és a Velencei-tó közelében található áruházában új, szezonális munkahelyeket hoz létre április 1. és augusztus 31. között. „A nyárhoz közeledve folyamatosan növekszik a szezonális üzleteink forgalma, és a megnövekedett vásárlószám kiszolgálásához plusz munkaerőre van szükség, ezért már áprilistól hónapról hónapra új munkavállalókkal bővül a Lidl érintett áruházainak csapata” – emelte ki Tőzsér Judit a cég vállalati kommunikációs vezetője. A Balatonkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Havi majdnem 600 ezer forint

A főszezonra összesen közel 200 új munkahelyet hoznak létre, amihez kiemelt bérezés társul. Az elérhető belépő bruttó jövedelem heti 40 órás munkaviszony esetén 588.000 Ft, és ezen felül még szállást is biztosítunk – mondta Tőzsér Judit. 

5 hónapos szerződés

Az érdeklődők teljes és részmunkaidős pozíciók közül is választhatnak majd, munkaviszonyuk pedig a munkábaállás kezdőidőpontjától függően 1-5 hónap közötti határozott időre szól.

Utazási támogatás

A szezon alatt dolgozó munkavállalók – csak úgy, mint a cég minden munkavállalója – számára a vállalat a közösségi közlekedéssel történő munkábajárást 100%-ban téríti, míg az autóval történő munkábajárást 40 Ft/km-rel támogatja. Ezen felül részesülnek a Lidl nagy értékű egészségprogramjában is.

Az Aldi is rákapcsol

A vállalat a szezonális balatoni pozíciókban tovább emelte béreit, így ezekben az üzletekben heti 30 óra esetén havi bruttó 413 325 forint, heti 35 óra esetén havi bruttó 482 213 forint, míg 40 órás munkaviszony esetén havi bruttó 551 100 forint a járandóság. Az Aldi juttatási csomagja kivételesen vonzó ajánlat lehet azok számára, akik a nyári időszakban a Balaton környékén vállalnának munkát. Az áruházlánc ezekbe a pozíciókba felsőoktatási hallgatók jelentkezését is várja. A Balatonkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kimelt kép: Lidl