Halálos baleset történt Zics térségében szombat este. Egy 39 éves férfi vesztette életét.

Fának rohant

A rendőrség közleménye szerint a 6516-os számú út 8-as kilométerénél egy személygépkocsi eddig tisztázatlan körülmények között letért az útról és egy fának ütközött. További friss hírek a Balaton partjáról ide kattintva.

Balatoni férfi az áldozat

A 39 éves balatonszabadi sofőr olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A baleset körülményeit a Siófoki Rendőrkapitányság vizsgálja – tették hozzá.

Az M7-esen is volt egy baleset

Megszűnt a forgalomkorlátozás az M7-es autópálya 52-es kilométerszelvényében, a Balaton felé vezető oldalon, Pákozd térségében a délelőtt folyamán. Korábban négy személygépkocsi ütközött össze.

Az M7-es közelében ütköztek

Két gépkocsi ütközött össze a Seregélyest és Sárosdot összekötő út 39-es kilométerszelvényénél. A balesethez érkezett mentő és rendőr is, a forgalom egy sávon, irányítás mellett halad az érintett szakaszon.

A 8-as főút lehajtójánál ütköztek

Ráfutásos balesetet szenvedett két gépkocsi Veszprémben, a Budapesti úton, a 8-as főút lehajtójánál. Az egyik jármű felakadt a másik kocsi vonóhorgára.

Az M1-esen is torlódás van

Baleset miatt mintegy 7-8 kilométeres torlódás alakult ki az M1-es autópálya Győrt elkerülő szakaszán a Hegyeshalom felé vezető oldalon vasárnap délelőtt – közölte az Útinform.

Felborult az egyik autó

 A 119-es kilométernél történt a baleset. A sávzárás már megszűnt, de a torlódás csak lassan szűnik meg. Győrújbarát térségében két gépkocsi ütközött össze, az egyik jármű felborult.

Fotó: Michael Jin on Unsplash