Rendőri felvezetést kértek a Fradi focistáinak még Budapesten, amikor egy edzőmeccsre tartottak Balatonalmádiba. A zöld-fehérek megérkeztek és 14-0-ra nyertek.

Egy kis segítség kellett

Rendőrök segítették a Fradi buszát még pénteken amikor edzőmeccsre mentek Balatonalmádiba. Dugó volt ugyanis a fővárosban. További balatoni friss hírekért kattintson ide!

Bárki kérhet ilyet, ha fizet

Az RTL Híradónak nyilatkozó szakjogász szerint gyakorlatilag bárkinek lehetősége van rendőri felvezetést kérni, megfelelő térítés fejében.

A Fradi fölényesen nyert

A Prishtina elleni Bajnokok Ligája-selejtező mai, keddi visszavágójára készülő Ferencváros pályaavató gálamérkőzésen vett részt Balatonalmádiban. A helyi csapat a Veszprém megyei első osztály legutóbbi idényében harmadik helyen végzett – számolt be a találkozóról az nso.hu.

A bajnok sok cserével játszott

A zöld-fehéreknél a Prishtina elleni párharc első mérkőzésén (3–0) kezdőként szereplő játékosok közül Dibusz Dénes, Lasa Dvali, Sigér Dávid, Tokmac Nguen, Franck Boli és Róbert Mak nem játszott, míg Henry Wingo, Miha Blazic, Eldar Civic, Ihor Haratin és Myrto Uzuni harminc percet kapott Peter Stöger vezetőedzőtől, ez idő alatt a Ferencváros öt gólt szerzett, majd a szünetben 7–0-ra vezetett.

A második félidő is sima volt

A vendégek a második félidőben is hétszer találtak be, így Szánthó Regő vezérletével 14–0-ra nyertek Balatonalmádiban. További friss hírek a Balaton partjáról ide kattintva!

A meccs összefoglalója

A címlapfotó Árvai Károly felvétele (NSO)