2020. december 31-én, az óév utolsó éjszakáján Különös Szilveszter néven körjáratot indít a Veszprémi Petőfi Színház.

Szabadtéri előadások szilveszter estéjén

Az idei, megpróbáltatásokkal teli év végén a társulat tagjai ünnepi díszbe öltöztetett, nyitott kisbusszal felkeresik Veszprém lakótelepeit és tereit, hogy élő, szórakoztató műsorukkal megörvendeztessék a város lakóit.

Este 8-tól várhatod a kisbuszt

A 20:00 órakor kezdődő program kapcsolódik a Maradj otthon – Majd mi megyünk! című eseménysorozathoz, aminek 100. alkalmát nemrég ünnepelte a színház.

Egy tavaszi program él tovább

Az otthontartó műsorokat még tavasszal indították el annak érdekében, hogy a koronavírus-járvány miatt kényszerűen otthon maradt nézőknek színházi élményt nyújtsanak.

A színház a pandémia alatt is él

A Veszprémi Petőfi Színház nem először gondol közönségére a pandémiás időszak alatt: mint ahogyan Oberfrank Pál Jászai Mari-díjas színművész, rendező, érdemes művész, a színház igazgatója korábban kifejtette: a színház él, és a művészeti munka is folytatódik.

Ahová már eljutottak

Az előbbieken túl a társulat tagjai mini karácsonyfákat készítettek a Völgyikút Idősek Otthona lakóinak, zenés műsort vittek a bakonyoszlopi Gyermekotthonba, a Csolnoky Ferenc Kórházba és a Török Ignác Idősek Otthonába.

Családokat is segítettek

Angyalbérlettel leptek meg három veszprémi családot, Jót tenni jó, Veszprémben! című kezdeményezésük keretében pedig megajándékozták a szépkorú veszprémi lakosokat egy-egy, a színház tagjai által készített karácsonyi meglepetéssel. A programok ötletgazdája Kellerné Egresi Zsuzsanna igazgatóhelyettes, kreatív menedzser.