Halálos baleset történt Répcelaknál, a 112press beszámolója szerint 3-an meghaltak, köztük egy gyerek. Teljes útzár mellett folyik a mentés az M86-oes autóúton. 

Baleset Szombathelynél

Az M86-os autóúton közlekedett Szombathely irányába 2023. június 19-én a reggeli órákban egy lengyel honosságú tehergépkocsi. A tehergépjármű mögött haladó, szintén lengyel honosságú személygépkocsi – eddig ismeretlen körülmények miatt – a teherautóba hátulról belehajtott. 

Meghalt egy család

A balesetben a személygépjárműben tartózkodó férfi, illetve nő, valamint egy gyermek olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

A másik gyermek is megsérült

Az autóban egy másik gyermek pedig súlyosan megsérült, őt a mentőszolgálat mentőhelikoptere szállítja kórházba.  A Balatonkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Két mentőhelikopter a helyszínen

A 112press úgy tudja, két mentőhelikopter is érkezett a helyszínre. A baleset Szombathely felé vezető oldalon történt.  A hírportál azt írja, a Győr irányba tartóknak is lassítanuk kell, mert tűzoltóautó áll a belső sávban.

Útzár van érvényben

A helyszín közelében teljes útlezárás van érvényben, a terelés rendőri irányítás mellett folyik. Az eset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Helyszíni felvétel

Forrás: 112press

A Katasztrófavédelem közleménye

Teherautónak ütközött egy személygépkocsi az M86-os autóút 121-es kilométerszelvényénél, Rábakecöl térségében, a Szombathely felé vezető irányban. A kapuvári hivatásos és a répcelaki önkormányzati tűzoltók érkeztek a helyszínre, feszítővágóval kezdték meg a személyautóba szorult utasok kiemelését. A balesethez a társhatóságok is kiérkeztek.  A Balatonkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Itt történt a baleset

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: 112press