Árokba hajtott egy autó a 8-as úton Ajkánál hétfő reggel. A tűzoltók feszítő-vágó berendezéssel szabadítják ki a jármű vezetőjét.

Fának csapódott

Letért az útról, majd az árokban a fák közé hajtott egy gépkocsi a 8-as főút 80-as kilométerszelvényénél, Ajka térségében hétfő délelőtt. A járműben csak a vezetője utazott, aki beszorult a roncsba – írja a Kékvillogó.hu

Feszítővágóval szedték ki

Az ajkai hivatásos tűzoltók motoros láncfűrész és feszítővágó segítségével kezdték meg a beszorult vezető kiszabadítását. A balesethez a társhatóságok is kiérkeztek, a beavatkozás idejére félpályán, irányítás mellett halad a forgalom az érintett útszakaszon. A Balatonkörnyéke.hu legfrissebb híreit és az aktuális viharjelzést ide kattintva éred el.

Erdős részbe hajtott

„Most jöttünk el mellette, egy autó a kétsávos emelkedőn, Veszprém fele, az árkot átugratva behajtott egy erdős részre, egy vastagabb fát ki is döntve! Mentő, tűzoltók, rendőrség a helyszínen” – írta az egyik szemtanú a Facebookon.

„Van egy őrangyala”

„Most jöttünk el mellette, ha ebből kiszállt bárki is élve, van egy őrangyala” – írta egy másik arra autózó a közösségi oldalon.

Baleset Debrecennél

Hétfő reggel összeütközött két gépkocsi a 35-ös főút 75-ös kilométerszelvényénél, Debrecen térségében. A járművekben csak a vezetők utaztak. A debreceni hivatásos tűzoltók érkeztek a helyszínre, ahol irányítás mellett haladt a forgalom.

Baleset Sopronnál

A belső szalagkorlátnak ütközött egy személyautó az M85-ös autóút 26-os kilométerénél, Sopron térségében. A balesethez műszaki mentés céljából a soproni hivatásos tűzoltók vonultak ki, akik áramtalanították a gépkocsit. A helyszínen egy sávon haladt a forgalom. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Itt történt a baleset a 8-as úton

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: Facebook/8-as Főút Hírei