Megvédte Gáspár Lacit Lakatos Márk abban az ügyben, amely arról szól, hogy a roma származású énekest egy balatoni szórakozóhelyen lecigányozták.

Ordibálás

Ahogy arról a Balatonkörnyéke.hu is beszámolt, Gáspár Laci Balatonfüreden csúnyán összebalhézott az egyik bár alkalmazottjával, dulakodás, kiabálás kezdődött. Valaki felvette az esetet videóra és feltette a netre, így az egész ország láthatta a nem túl kulturált viselkedést. A Balatonkörnyéke.hu legfrissebb híreit és az aktuális viharjelzést ide kattintva éred el.

Élőben

Gáspár Laci szerint őt sértegették, mások szerint ő viselkedett színvonalon alul, kétégkívül csúnya szavakat is használt. A felvételen az is látható, hogy az X-faktor mentora mobilját tartja a kezében és arra hivatkozik, hogy éppen élőzik az Instán, a nyilvánosságot pedig megpróbálja a maga oldalán felhasználni a vitában. 

Beszólhattak a feleségének

A videóból úgy tűnik, hogy Laci azért pöccent be, mert a feleségének valaki beszólt valamit a vendéglátóhelyen, ebből lett balhé, baz*megolás és cigányozás. Egy hölgy azt mondja Lacinak, hogy „takarodj már innét, az anyádba, magadat járatod le!” Erre Laci felemeli a telefonját és azt kiabálja: „Most mondjad baz*meg, most mondjad!” Ezt követően egy nő azt mondja: „Büdös cigány”, Laci ezen kiakadt és még dühösebb lett.

Gáspár Laci története

Gáspár Laci a videó nyilvánosságra kerülése után a Rádió1-en mondta el, hogy szerinte mi történt valójában: „Ültünk a pultnál, nagyon jól éreztük magunkat, és nem vettem észre, hogy már négy óra van”.

Takarodjatok innét

„Az egyik pillanatról a másikra, ahogy kértük ki az italokat, a pultos srác olyat szólt, hogy nem akartam elhinni. Valami olyasmit, hogy takarodjatok innen most már, nagyon durván” – mesélte Laci, hozzátéve: nem hagyta magát, számonkérte a pultost, amiből akkora vita kerekedett, hogy dulakodni kezdtek, sőt, a feleségét is meglökték.

A szórakozóhely reagálása

A vendéglátóhely szerint azonban az énekes és társasága többszörös felszólítás után sem hagyta el a helyet, valamint az elhangzott sértések csak válaszként érkeztek Gáspár Laci szintén heves, és durva beszólásaira.

Lakatos Márk is közbeszól

Az extravagás stylistt készített egy Tiktok-videót amelyben arról beszél, hogy „ezt nem lehet csinálni, ez rasszizmus, ez elfoghatatlan. Bárhogy is viselkedik egy vendég, bárhogy reagál arra a személyzet, ilyet nem lehet mondani”.

A videó

@lakatosmarkstyle Füreden befürödtek 🤣🤣🤣 #gasparlaci #füred #ner #noracism #botrány #fy #nekedbe #magyartiktok #foryouba #fyp #csillagszoro #megőrülsz ♬ eredeti hang – Lakatos Márk

De azért ne menj ilyen helyekre

Azért az énekesnek is adott egy egyértelmű tanácsot: „Jó érzésű, jó ízlésű ember nem megy sem a Siófoki Aranypartra, sem Balatonfüredre, ami most már ugyanolyan színvonalú lett…”