Többen küzdöttek a motoros életéért, aki szarvassal ütközött Városlődnél. A férfi életét azonban már nem lehetett megmenteni, olyan erejű volt a becsapódás, hogy a helyszínen elhunyt.

Baleset Városlődnél

Halálos motorbaleset történt vasárnap este Veszprém megyében, a 8-as főúton, miután egy 50 év körüli motoros Városlődnél elgázolt egy szarvast. A sofőr olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt. A Balatonkörnyéke.hu legfrissebb híreit és az aktuális viharjelzést ide kattintva éred el.

Minden véres volt

A helyszínen két forgalmi sávban szinte mindent vér borított. A motort vezető kerepesi férfi Veszprém irányába haladt a városlődi emelkedőn, amikor kiszaladt elé a szarvas.

Helyszíni felvétel

Forrás: deltahirek.hu

200 kilós állattal ütközött

A deltahirek.hu szerint egy tíz év körüli, nagyjából kétszáz kilogramm súlyú állat volt. A becsapódás olyan erejű volt, hogy a motoros férfi még az ütközés pontján az úttestre zuhant, ahogy a vad is, a motor pedig továbbcsúszott. Úgy tudjuk az állat már éppen átfutott volna, a motor a hátsó részének ütközött neki.

Ezzel a szarvassal ütközött a motoros

Forrás: deltahirek.hu

Megszólalt a szemtanú

A tragédiáról egy szemtanú a közösségi oldalon írt további részleteket. „Ott voltunk sajnos… Előtte kb. 10 kilométerrel előzött meg minket. Szörnyű volt, amikor odaérve azzal szembesültünk, mi történt. A férjem és a 19 éves fiam odarohantak, beálltak, ha a két hölgy, aki küzdött az életéért elfárad a szívmasszázsban, váltani tudják őket”.

„Nincs remény”

„Emberfeletti küzdelem volt. Elkap a sírás, ha rágondolok, kikészültünk… én a kocsiba ültem a kicsivel, de ami a férjem és a fiam arcán volt, amikor megérkezett a mentő és visszajöttek, tudtam, hogy nincs remény” – írta közösségi oldalán a szemtanú.

Így nézett ki a motor a baleset után

Forrás: deltahirek.hu

Nem ment gyorsan

A nő arról is írt, hogy a motoros szabályosan előzte meg őket, nem ment „eszeveszetten”. A baleset körülményeit szakértők bevonásával vizsgálják a rendőrök. A Balatonkörnyéke.hu legfrissebb híreit és az aktuális viharjelzést ide kattintva éred el.

Ez is érdekelhet

“Nem fékezni kell” – A TEK közölte, ha már elkerülhetetlen, akkor így kell elgázolni egy erdei vadállatot

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: deltahirek.hu