Eltűnt egy 12 éves német kisfiú Somogy megyében. A marcali rendőrök a lakosság segítségét kérik a fiú eltűnésének ügyében.

Eltűnt

A Marcali Rendőrkapitányság egy 12 éves német kisfiú eltűnése miatt rendelt el körözési eljárást, hogy előkerítsék a fiatal kéthelyi lakost. A Balatonkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Innen tűnt el

Megszökött

Eltűnését egy gyermekvédelmi intézet képviselője jelentette a rendőrségnek, ugyanis a 12 éves Dunker Marccain május 3-án, reggel megszökött egy kéthelyi iskolából, és azóta nem tudni, mi van vele. A gyerek nem adott életjelet magáról, és senki sem tudja, hol tartózkodik.

Ilyen volt a ruházata

Amikor legutoljára látták, fekete nadrágot, pulóvert és sportcipőt viselt.

Őt keresik a rendőrök

Erős akcentusa van

A kisfiú kb. 175 cm magas, vékony testalkatú, rövid, barna hajú, barna szemű, és a magyar nyelvet erős akcentussal beszéli.

Keresik

A marcali rendőrök kérik, hogy aki a kisfiú tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Marcali Rendőrkapitányságon, vagy hívja a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06 82/ 502-700 (5633-as mellék) telefonszámon, valamint tegyen bejelentést a 06 80/ 555-111 Telefontanú zöld számon, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

Kaposváron a TEK-esek akcióztak

Több helyi lakos is jelezte, hogy Kaposváron TEK-kommandósokat láttak a somogyi városban, a Rákóczi tér, Anna utca környékén, és lövések is eldördültek. Mint kiderült, összehangolt rendőrségi akció volt szerda reggel, Orbán Zoltán, a Somogy Megyei Rendőrfőkapitányság sajtóosztályának vezetője szerint a hatóságok nem használtak lőfegyvert.

Voltak furcsa hangok

Mivel folyamatban lévő ügyről van szó, ezért csak későbbre ígértek részletesebb tájékoztatást, azonban a Sonline információi szerint a helyiek által hallott durva hangokat nem fegyverek okozták, hanem csupán a kommandósok pirotechnikai eszközöket vetettek be az akció során. A Balatonkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Eltűnt kisfiú – Forrás: Police.hu