Baleset miatt több kilométeren torlódik az M7-es autópálya forgalma Budapest irányába – közölte a rendőrség a honlapján vasárnap délben.

Szabadbattyánnál van a baj

A 66-os kilométernél három autó ütközött össze. A sérült járművek elfoglalják a leállósávot – írja a rendőrség. A Útinform szerint legalább fél óra az átjutás. További friss hírek a Balaton partjáról ide kattintva.

Később is jelentős torlódás volt

Sokan haladnak az M7-es autópályán a főváros irányába. Balatonvilágos és Székesfehérvár között szakaszosan torlódik a forgalom, legalább 35-40 perccel több menetidőre készüljenek- közölte az Útinform este 7 óra után.

Hétfő reggel még ez is

Az M7-es autópályán, a Letenye felé vezető oldalon Érd térségében a 18-as km-től, lassan mozgó gép kaszálja a belső elválasztó sáv növényzetét.

Legfrissebb

A Balatonfüredről a Déli pályaudvarra 10:23-kor induló 19715-es számú Vízipók InterRégió vonat műszaki ok miatt nem közlekedik – írta hétfő reggel a Mávinform.

Baleset az Árpád hídnál

Egy közösségi autómegosztó járműve összetört Budapesten, az Árpád hídnál. Az elektromos autó a híd Budára vezető felhajtójánál áthajtott a járdán és kerékpárúton, majd a korlátot áttörve lezuhant. A balesetben hárman megsérültek.

A Mini alaposan összetört

MTI/Lakatos Péter

Az M1-esen is volt egy súlyos karambol

Összeütközött négy személygépkocsi az M1-es autópályán Hegyeshalom térségében, Ausztria felé vasárnap délelőtt, torlódásra kell készülni – közölte az Útinform. A police.hu-n azt írták: a balesetben, amely a sztráda 171-es kilométerénél történt, négyen megsérültek.

Terelés a Művészetek Völgye miatt

A 77-es főúton egyhetes rendezvénysorozat miatt (Művészetek Völgye Fesztivál) Vigántpetendnél, valamint Kapolcsnál is forgalomkorlátozásra készüljenek! A Pula és Tapolca közötti szakaszt a 7,5 tonna feletti járművek nem használhatják. Kerülni az Öcs – Halimba – Nyirád – Zalahaláp – Tapolca útvonalon lehet.