Az otthonod takarítása fontos dolog, hiszen segít megőrizni családod egészségét és biztonságát, emellett pedig szép és kellemes környezetben töltheted a mindennapokat, fogadhatod a vendégeket, ismerősöket és barátokat, akik ellátogatnak hozzád. De mik a legjobb módszerek a hatékony takarításra a sokszor mérgező vegyi anyagokat tartalmazó szerek használata nélkül?

Örülök, hogy ezt megkérdezted! Lássuk, hogy a Biotisztítás Fonyódnál miért szeretjük a vegyszermentes tisztítószereket és tisztítási eljárásokat. 

A vegyszermentes tisztítás jobb a környezet számára

A környezetbaráttá válás nem csak azt jelenti, hogy szeretjük a Földet és a természetet. A vegyszermentes takarítás neked és a családodnak is jobb, akik veled együtt élnek a házban. Ezzel a fajta tisztítással nem kell aggódnod amiatt, hogy a káros vegyi anyagok olyan emberek közelébe kerülnek, akik allergiásak vagy érzékenyek rájuk. Ha például valaki asztmás, a vegyszeralapú tisztítószerek rohamot válthatnak ki. Ha ehelyett természetes összetevőket használunk, akkor mindenki egészségét megóvhatod, miközben ugyanazt – vagy akár jobb – a hatékonyságot érhetünk el vele. 

A gyermekek számára is biztonságos

Nem kell aggódnod amiatt sem, hogy a gyerekek vagy a háziállatok kapcsolatba kerülnek a tisztítószerekkel. Amikor először használtam hagyományos tisztítószert az otthonomban, láttam, hogy a lányom a kezével végigtapogatta a bútort és megkóstolta, ez felettébb nyugtalanná tett. Mióta kizárólag vegyszermentes, bio tisztítószereket használok, amelyek nem árthatnának neki, azóta nem kell már rászólnom. Ugyanez vonatkozik a háziállatokra is. Nyugodtan szaglászhatnak a házban, mert tudom, hogy nem lesz semmi bajuk.

A biotisztítás előnyei

Tisztítási technológiánk környezetbarát és egészségre ártalmatlan, vegyszermentes tisztítási technológia, amely segítségével a kárpitos bútorokat, ülőgarnitúrákat, matracokat és a szőnyegeket is új életre keltjük. Nem alkalmazunk allergén anyagokat, vagy károsító vegyületeket. Hatására a bútor felfrissül, színe és anyaga visszanyeri eredeti szépségét.

A hagyományos tisztítási eljárásokhoz képest akár 20%-kal kevesebb nedvesség kerül a felületre, amelynek nagy részét ipari tisztító berendezésünk el is távolítja. Így sokkal hamarabb száradnak, és pár órán belül újra használatba vehetők.

Az eljárás lényege, hogy egy professzionális takarítógéppel 67 Celsius-fokra felmelegített vízben feloldott vegyszermentes keveréket nagynyomással a tömőanyagba juttatjuk, ami a keletkező széndioxid buborékok segítségével a tömőanyag mélyéről is felszínre tudja hozni a szennyeződéseket, ahonnan a speciális kárpittisztító fejjel a vízzel együtt felszívjuk azt.

Könnyedén megszabadítunk az egészségre ártalmas portól, szennyeződésektől, baktériumoktól és allergiát okozó poratkáktól, és jó eséllyel eltüntetjük zavaró foltokkal is.

Hívj bennünket!

A Balaton környékén, Somogy, Zala, Tolna vagy Baranya megyében a Heva Clean Kft. vállalja vegyszermentes kárpittisztítás, szőnyeg és matractisztítást kiszállással. Gondolj az egészségedre, gondolj a tökéletes tisztaságra!

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.