Átszakította a szalagkorlátot, és áttért az ellentétes oldalra egy Citroen az M7-es autópályán. A kocsi miután a szalagkorlátnak ütközött, többször megpördült, majd a főváros irányába tartó, belső sávba csapódott.

Kirepült az anyósülésről

A deltahirek.hu azt írja, hogy a kocsit egy férfi vezette, a mellette ülő 61 éves nő valószínűleg nem használta a biztonsági övet és kirepült az autóból. A Balatonkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Mentőhelikopter a helyszínen

A szemtanúk szerint egy terepjáró áthajtott a földön fekvő nő testén. Hozzá mentőhelikopter érkezett, de gyors beavatkozás ellenére a helyszínen életét vesztette.

Megállt a forgalom

A baleset a balatonfüredi csomópont után történt, a 84-es kilométernél. A mentőhelikopter miatt a forgalmat bizonytalan ideig megállították, több kilométeres torlódás alakult ki.

Feloldották a korlátozást

Az Útinform friss tájékoztatása szerint az M7-es autópályán a 84-es kilométernél a főváros felé a járművek egy sávon araszolva megindultak. Budapest irányába a rendőrök a 90-es kilométernél Balatonvilágosnál a 7-es főútra terelik a járműveket, visszatérni a pályára a 80-as jelű Polgárdi csomópontnál lehet.

Óriási a torlódás

A kiterelés mögött is óriási, öt-hat kilométeres a torlódás.

Szalagkorlátom kívül előzött

Ezt az óriási dugót elégelte meg egy BMW sofőrje, aki szalagkorláton kívül kezdett a kocsisor előzésébe – írja a Tények.hu.

Videó a pofátlan előzésről

Északi partig ér a dugó

A 98-as Siófok-Sóstó csomópontnál is sokan hajtanak le a pályáról a 7-es főútra, ez az oka annak, hogy ott is több kilométeres az araszoló kocsisor a főváros irányába. A 7-es főúton Lepsény térségében is megtorpan a kocsisor, ott is torlódásra kell készülni. Továbbá a 71-es főúton, Balatonakarattya és Lepsény között is óriási a forgalom. Ott szakaszos torlódásra kell számítani

Nyomozás indult

A baleset pontos körülményeit szakértők bevonásával vizsgálják a rendőrök. A Balatonkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Helyszíni fotó – police.hu