Egy balatoni szállás erkélyén fotózták le egy szál tangában Gyenesei Leilát. Az egykori olimpikont párja fényképezte le. A kép súrolja az erotika határát.

Túl szexi lány

Félmeztelenül, egy szál tangába állt ki egy balatoni szállás teraszára Gyenesei Leila. Erről fotó is készült amelyet a szerelmes exsportoló kitett az Instagram-oldalára.

Pikáns a szöveg is

„Nem tudom, ki bűnösebb: a szerző vagy a múzsája? – Ez a kérdés vajon felmerülhet, vagy nem a mai világban? Álszentek vagyunk, vagy nem? Egy anyuka, egy sportoló, egy dolgozó nő képe ez. Se több, se kevesebb! A Balaton csillogó vízében való gyönyörködés pedig megihlette a szerelmemet. Köszi a fotót Monoki Lehel” – írta a fotóhoz.

A merész fotó

Kicsoda Gyenesei Leila?

Gyenesei Leila 1986-ban született, van egy kislánya, csapatvilágbajnok magyar öttusázó, öttusában és sífutásban olimpikon, az Alba Volán és a Kaposvári Építők sportolója. Édesapja Gyenesei István országgyűlési képviselő, korábbi önkormányzati miniszter.

Két olimpián is járt

2008-ban tagja volt a Budapesten világbajnoki címet nyert öttusa váltónak, míg egyéniben 6. helyezés ért el. Női egyéniben indult a 2008-as pekingi olimpián, ott a 24. helyen végzett. Korábban sífutásban kijutott a 2006-os torinói téli olimpiára.

Gyenesei Leila, mint újságíró

A volt olimpikon éveken át a DIGI Sport híradójának, a sport24-nek a riportere és műsorvezetője volt. Itt ismerkedett meg Monoki Lehellel, aki a csatorna egyik vezető arca volt. Információnk szerint a nyáron mindketten elhagyták a DIGI-t, Monoki Lehel az Aréna4-hez távozott. Úgy tudjuk jelentősen emeltek korábbi munkahelyén kapott fizetésén. Gyeneseiről még nem tudni, hogy hol folytatja szakmai karrierjét.

Gyenesei Leila elvált

Gyenesei Leila és Feke Pál színész 6 évig voltak együtt, van egy közös kislányuk. 2019 végén lehetett hallani először arról, hogy szétmennek. Úgy tudni hűtlenség állt a dolgok hátterében.

Feke Pál egy szőke lánnyal vigasztalódik?

Idén májusban közölt a Bors egy fotót Feke Pálról, amelyen egy szőke hölggyel éppen cirkuszban van. A bulvárlap interpretációja szerint a kép egyértelműen arról árulkodik, hogy a színészt szoros szálak fűzik a mellette ülő szőke szépséghez.