A veszprémi rendőrök őrizetbe vették és kifosztás miatt gyanúsítottként kihallgattak egy 31 éves férfit. A gyanú Veszprémben meglopta munkásszállón lakó társát.

Pénztárcából vitte el

Veszprém egyik munkásszállójának lakója tett bejelentést a rendőrségen még júniusban arról, hogy amíg ő aludt, egyik munkatársa besurrant a szobába és az éjjeliszekrényben tartott tárcájából több mint százezer forintot ellopott.

Reggel vette észre

A sértett a tettes matatására felébredt, de mivel látta, hogy a pénztárcája a helyén van, megnyugodott és tovább aludt. Reggel vette észre, hogy eltűnt a pénze.

A főnöke kirúgta

A férfit, aki a bűncselekmény éjszakáján a sértett szobájában járt, a főnöke a munkából elküldte és azután ismeretlen helyre távozott.

Elkapták

Az ellene kiadott körözés alapján a 31 éves elkövetőt augusztus 17-én Ózdon elfogták és előállították a Veszprémi Rendőrkapitányságra. A férfit bűnügyi őrizetbe vették, majd kifosztás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták.

A pénz egy része meglett

A tettes a bűncselekmény elkövetését elismerte és a sértett részére az ellopott összeg egy részét már megtérítette. A Balatonkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Címlapkép: a rendőrség felvétele