Egy nyugdíjas tanárnőt gyilkolt meg a szomszédja szombat este Fejér megyében. A 71 éves nőt a garázsban, egy zsákban találták meg, miután családja nem tudott semmit az idős asszonyról.

A garázsban találtak rá

Szombat este egy 71 éves asszony holttestét találta meg a rendőrség Polgárdiban, a nő otthonának garázsában. Azáldozat korábban a település iskolájában tanított és mindenki nagyon szerette. A Balatonkörnyéke.hu legfrissebb híreit és az aktuális viharjelzést ide kattintva éred el.

A szomszédok hívták a rendőröket

A szomszédok tettek bejelentést a rendőrségen, mert szombaton már nem látták mozogni az udvaron az egykori tanítónőt, aki az iskolában végzett munkája mellett magántanítványokat is oktatott.

Zsákba csomagolva találtak rá

 „Kiment a rendőrség, vérben úszott minden és nem találták a testet. Nem tudom, hogy ez csak pletyka-e, vagy van alapja, de állítólag zsákba csomagolva találták meg a garázsban” – mondta a feol.hu-nak a helybéli nő, hogy információi szerint mi történt a családi háznál.

Nem találta a családja

Az esettel kapcsolatban a rendőrség egy közleményt adott ki. Abban azt írják, a bejelentés tartalma az volt, hogy az idős hölgyet a családja nem találja, telefonja ki van kapcsolva, hollétéről ismerőseinek sincs információja, egyik hozzátartozója pedig a házhoz tartozó közös udvaron több helyen is vérnyomokat talált.

Elrejtve találtak rá

A kiérkező rendőrök a kutatást azonnal megkezdték, mely során a 71. életévében lévő nő holtestét 21 óra 15 perckor az ingatlan kertjében lévő garázsban elrejtve találták meg – írja a police.hu.

A szomszédja ölhette meg

A rendőrök elfogták az áldozat 47 éves szomszédját, majd a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és fogdába szállították.

Szemetet hordott rá

A szobafestő egy hónapja költözött a nyugdíjas tanárnő mellé, akivel vélhetően pénze miatt végzett. A holttestet eldugta a garázsban, majd szemetet hordott rá. A nőt testvére és a barátnői kezdték el keresni. Az áldozatot végül egy nyomkövető kutya találta meg. A Balatonkörnyéke.hu legfrissebb híreit és az aktuális viharjelzést ide kattintva éred el.

Itt történt az eset

Kiemelt kép: illusztráció