Borzasztó tragédia érte Máriót, a harmónikást. Az ismert zenész tavaly októberben, súlyos betegség után elveszítette feleségét. Márió most egyedül neveli kislányát, a családi tragédia után pedig elkapta a koronavírust, emiatt ő is kórházba került.

Gyászol Márió

Elveszítette feleségét Márió. A harmónikás szereleme súlyos, hosszantartó betegségben hunyt el, még tavaly októberben. A zenész azóta sem beszél élete legnehezebb időszakáról.

Az iskola tette közé a hírt

A tragédia után a hírt az az iskola tette közé, ahol a fiatal nő tanított. Az intézmény megható sorokkal búcsúztatta egykori tanárát, aki pedagógusi munkája mellett 1997 óta rendszeresen játszott különböző zenei pop- és jazz-zenei együttesekben.

Így búcsúztak szeretett kolléganőjüktől

„2021 októberében pótolhatatlan veszteség érte iskolánk közösségét. Bár az utolsó pillanatig szorítottunk és imádkoztunk, szeretett kollégánk, barátunk Annamária elvesztette küzdelmét súlyos betegségével szemben. Egy rendkívül tiszta lelkű, értékes és tehetséges ember hagyott itt minket” – vette észre a bejegyzést a Blikk.

Márió elkapta a koronavírust

Annamária halála után a zenész elkapta a koronavírust. Olyan súlyos állapotba került, hogy kórházi kezelésre volt szüksége. Egy hajszál választotta el attól, hogy nem lélegeztetőgépre kerüljön.

Nem beszél a családi tragédiáról

A Blikk megkereste a zenészt, aki éppen egy külföldi turnén van, de a téma érzékenysége miatt nem akart beszélni gyászáról.

2017-ben házasodtak össze

Márió és felesége tizenöt évig alkottak egy párt, kapcsolatukból egy közös gyermek született, Eszter. A zenész 12 együtt töltött év után vette feleségül Annamáriát, 2017-ben fogadtak örök hűséget egymásnak.

Badacsonyban volt a lagzi

A zenész szerelmét egy olaszországi nyaralás alatt jegyezte el, majd csak évekkel később tartották meg a lagzit Badacsonylábdihegyen, egy pincészet teraszán – írja a BudaPestkörnyeke.hu.

Sokáig harcolt a betegséggel

Az esküvőjük után azt tervezték, hogy még egy közös gyermeket vállalnak. Sajnos ez már adatott meg nekik. Nem lehet tudni, hogy Annamária pontosan ilyen betegségben szenvedett. Az iskola közleményéből mindössze annyi derült ki, hogy sokáig, méltóságteljesen harcolt a kór ellen.

Márió és Lajcsi közös klipje

Kiemelt kép: Márió – Forrás: TV2