A fürdőváros parkolójában okozott kárt egy sofőr autójával, majd lelépett, elfogásához kérnek segítséget az egyenruhások.

Zalakaroson, a Gyógyfürdő tér melletti parkolóban közlekedett egy ismeretlen személy, ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú járművel augusztus 19-én 20 óra és augusztus 20-án 10 óra között – számol be az esetről a police.hu portál.

Az eddig nem ismert sofőr feltehetően tolatás közben nekiütközött egy parkoló Mercedes személyautónak, majd nem túl etikusan adatainak hátrahagyása nélkül a helyszínt elhagyta.

A baleset következtében a Mercedes bal hátulja rongálódott, az autóban jelentős anyagi kár keletkezett.

Az eset körülményeinek tisztázása érdekében kéri a rendőrség, hogy aki látta a balesetet, arról bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen a Nagykanizsai Rendőrkapitányság Igazgatásrendészeti Osztályán.

Emellett amennyiben segíteni szeretne hívja a 06-93-312-190-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán.

Továbbá jelentkezni lehet hasznos információkkal a 107-es vagy a 112-es díjmentesen hívható segélyhívó számok valamelyikén.

Ha tud kérjük segítsen, hogy a rendőrök megtalálhassák a felelőtlen és erkölcstelen sofőrt.

Kiemelt kép: rendőrségi felhívás – Forrás: Balatonkörnyéke.hu