A 27 éves férfi korábban nagymamájával élt, a gyanú szerint azonban vasárnap oltotta ki az idős asszony életét Veszprémben. Christopher több késszúrással támadt rá a köztiszteletben álló Angéla nénire, a fiatalember valóságos vérfürdőt rendezett. A bűncselekmény pedig Ausztriába szökött, ahol másnap feladta magát a rendőrségen.

Meggyilkolták az idős asszonyt

Amint arról beszámoltunk, vasárnap este szörnyű tragédia történt Veszprémben. Egy idős asszonyt gyilkoltak meg, az eset után az egyik szomszéd látta, ahogyan a néni unokája elhagyja a a bűncselekmény helyszínét. A rendőrök azonnal hajtóvadászatot indítottak a férfi ellen, európai elfogatóparancsot is kiadtak.

Ausztriában adta fel magát 

Mint kiderült, K. Christopher Ausztriába szökött, ahol egy ideig céltalanul bóklászott, majd feladta magát. Jelenleg az osztrák hatóságok tartják őrizetben, rövidesen pedig átadják Magyarországnak.  A Balatonkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el. A Facebookon már 26 ezernél is többen követnek minket, az erősebb napokon mi vagyunk a Balaton vezető hírportálja.

Zavartan viselkedett mostanában 

“Rengeteg rendőr és szkafanderes helyszínelő lepte el az utcát. Jóban voltam Angélával, szörnyen sajnálom a történteket. Mindent megtett az unokájáért, akiről tudom, hogy gyakran kért pénzt tőle, vélhetően most is ez állhatott a háttérben. Ugyan a közelmúltban kissé zavartan kezdett viselkedni, mint aki valamilyen szer hatása alatt áll, mégsem gondoltam volna, hogy a nagyanyja ellen fordul. Még belegondolni is borzasztó, hogy ilyen megtörténhet a környezetünkben” – mondta a Blikknek a helyszínen Ádám Jánosné Amália.

A lánya talált rá a holttestre

A szemközti házban élő idős férfi az ablakából éppen rálátott a gyilkosság helyszínére. Délután egykor a rengeteg mentő- és rendőrautóra lett figyelmes. A helyszínelés még éjszaka is tartott, egy nyomozó még hozzá is becsöngetett, hogy megtudja, látott-e valami gyanúsat. Állítólag a 76 éves áldozat lánya talált rá a vérbe fagyott holttestre. 

A család nem tud semmit 

A gyilkos unoka édesanyja, Ivett egy közeli településen él. Christopher apja korábban egy betegség miatt elhunyt, az anyja a fiú kisebb testvéreivel élt együtt. “Az egész családunk összeomlott, képtelen vagyok beszélni a történtekről. De sok mindent még nem is tudunk” – mondta az édesanyját gyászoló asszony.  A Balatonkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el. A Facebookon már 26 ezernél is többen követnek minket, az erősebb napokon mi vagyunk a Balaton vezető hírportálja.

Kiemelt kép: helyszínelés a gyilkosság után – Forrás: police.hu