A koronavírus-járvány magas fertőzésszámai ellenére a Siófoki Plázs bízik még az idei nyárban, és a szervezők mindent megtesznek azért, hogy a vendégek idén is jól érezhessék magukat a magyar tengernél. Azt ígérték, hogy a hazai legnépszerűbb előadókon kívül több nemzetközi sztár is felléphet a nyári szezon során a Balaton-parton

Lesz még nyár

A Siófoki Plázs úgy készül, hogy idén nyáron már lesznek események és programok, amelyeket a vendégek szabadon látogathatnak. A Plázs főszervezője szerint a Siófoki Nagystrand 2021-ben is középpontja lehet a nyárnak – írja a Kapos.

Siófokon nem temetik még a nyarat

Szabadságot ígérnek

„A vírus szinte teljesen átírta az életünket, de bízunk benne, hogy feledtetve a nyomasztó bezártságot, a nyár már a szabadságról fog szólni” – mondta Barna György, a Plázs főszervezője. A BalatonKörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Több mindennel készülnek

A főszervező arról is beszélt, hogy idén is igyekeznek minél több mindenre felkészülni. Az induláshoz több forgatókönyvet is írtak, de a naptáruk már így is szinte betelt, úgyhogy biztosan lesz mivel fogadniuk a vendégeiket.

Bulik a strandon

Barna György kiemelte, hogy változatos programokkal készülnek, így lesz többek között nappali beach party és foci EB zóna is a futballrajongók számára. Ezenfelül különféle zenei stílusokat bemutató koncerteket és bulikat is szerveznek, hogy idén tényleg olyan legyen a nyár, mint a pandémia előtt volt.

Ők biztosan ott lesznek

A koncerteket és bulikat folyamatosan szervezik a Plázson, de annyi biztos, hogy péntekenként Metzker Viktória fog koncertezni a meghívott barátaival az Arénában. Szintén számíthatunk majd Majka & Curtis, Horváth Tamás, a Follow The Flow és az Edda csapatára is, akik azért fognak felelni, hogy kiemelkedő szórakozásban lehessen részünk a Balaton-parton.

Zamárdi lemondott az idei Soundról

A magas fertőzésszámok és a korlátozások miatt Zamárdi vezetése idén nem rendezi meg a Balaton Soundot, ám a rendezés lehetőségére több balatoni polgármester is azonnal lecsapott. A népszerű és jövedelmező fesztivált Balatonboglár, Balatonszemes és Siófok polgármestere is befogadná, azonban erről még tárgyalnak a szervezőkkel, és bármi is lesz az egyeztetéseik eredménye, végül minden az aktuális járványhelyzeten fog múlni.

Veszprémben is buliznának

A Veszprémi Utcazene Fesztivál főszervezője legutóbb azt jelentette be, hogy a nyár végén sikerülhet megrendezniük a sokak által kedvelt utcazene fesztiváljukat. Muraközy Péter főszervező a közösségi oldalán számolt be a legfrissebb fejleményekről, amelyek szerint augusztus 25-28. között megtartanák az eseményt.

40 nemzetközi fellépővel készülnek

A veszprémi fesztivál főszervezője azt nyilatkozta, hogy az augusztus utolsó hetén zajló programdömping keretében ők is megrendezik a programjukat, amelyre közel 40 nemzetközi fellépőt várnak. Facebook-bejegyzésében továbbá mindenkit az oltásra buzdított. A BalatonKörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Siófok – Forrás: BudaPestkörnyéke