Nemi erőszak bűntettének súlyosabban minősülő esete miatt állítja bíróság elé a Veszprém Vármegyei Főügyészség azt a 45 éves férfit, aki tavaly nyáron fajtalankodott egy náluk vendégeskedő kilencéves rokon kislánnyal az egyik Veszprém vármegyei faluban.

Rokonoknál nyaraltak

A vádirat szerint a férfi élettársa jó kapcsolatot ápolt a nagynénjével, és megbeszélték, hogy az asszony kisfia és lánya két hétig náluk nyaraljon. A gyermekek július végén érkeztek a családhoz, ám a férfi már az érkezésük napján fajtalankodott a kislánnyal.   A Balatonkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Azonnal molesztálni kezdte

Amikor a gyermekek édesanyja és nevelőapja távozott, az élettársa pedig a kislány öccsével és a saját gyermekükkel előre ment, szeméremsértő módon ért a kislányhoz. A délután folyamán pedig további nemi cselekmények eltűrésére bírta rá a gyermeket

Nem mert szólni

A kislány attól félt, hogy a férfi bántani fogja, ezért senkinek sem mert szólni a történtekről. A férfi egy héttel később is erőszakoskodott a kislánnyal akkor, amikor az élettársa nem volt a közelükben. A kisfiút elküldte tévézni, ő pedig nemiségében bántalmazta a kislányt ittasan.

Üzenetet küldött anyjának

Csak akkor hagyta abba, amikor meghallotta élettársát kijönni a fürdőszobából, de röviddel ezt követően újra erőszakoskodott. A kislány ezt követően azonnal a telefonjáról küldött internetes üzenetben segítséget kért az édesanyjától, aki rögtön felhívta az unokahúgát, és közölte, hogy mennek a gyermekekért, és az élettársával együtt még aznap este haza is vitték őket.

Nem bocsájtható szabadlábra

Az ügyészség 12 év fegyházbüntetést és 10 év közügyektől eltiltást kért a vádlottra előkészítő ülésen történő beismerés esetére azzal, hogy feltételesen se bocsássák szabadlábra.

Végleges eltiltás

A főügyészség arra is indítványt tett, hogy a terheltet végleg tiltsák el minden olyan foglalkozástól, és tevékenységtől, amely során 18 év alatti személlyel kapcsolatba léphetne.  A Balatonkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: