Site icon Balaton Környéke

Tűzoltókat riasztottak egy zalakarosi hotelhez, kiégett egy szoba, az okokat még keresik, de van egy gyanús körülmény

Zalakaros, 2021. augusztus 4. Tűzoltók dolgoznak egy zalakarosi szállodánál 2021. augusztus 4-én. A szállodában teljes terjedelmében égett egy ötödik emeleti szoba, a tűz három másik szobát és a felettük lévő műfüves rekreációs területet is elérte. Senki nem sérült meg, de a hotelt kiürítették, hatvan embernek kellett elhagynia az épületet. MTI/Varga György

Tűz ütött ki egy zalakarosi hotelben, egy szoba kiégett. A szállodát nemrég felújították.

Egy szoba gyulladt ki

Teljes terjedelmében égett egy ötödik emeleti szoba Zalakaroson, a Termál úti szállodában. A tűz három másik szobát és a felettük lévő műfüves rekreációs területet is elérte.

Keresik az okát

Egyelőre nem tudni, hogy mitől kapott lángra a helyiség – olvasható a kekvillogo.hu-n. További balatoni friss hírek ide kattintva.

60 embernek ment tönkre a nyaralása

Senki nem sérült meg, de a hotelt kiürítették, hatvan embernek kellett elhagynia az épületet. Az MTI helyszíni információi szerint a több mint 160 szobás, háromcsillagos szállodát nemrég újították fel.

A helyi lap videója

Kigyulladt jármű

Kigyulladt egy kamion Sárkeresztúr térségében. A tűzesethez a sárbogárdi hivatásos tűzoltók vonultak ki, akik két vízsugárral eloltották a lángokat.

A mező égett

Öt darab körbála kapott lángra Tiszaeszlár térségében. A helyszínre a nyíregyházi hivatásos tűzoltók megakadályoztatták a tűz továbbterjedését, majd eloltották a lángokat.

Szolgálaton kívüli tűzoltómentett életet

A Duna kedd este sodort el egy embert a Margit-szigetről. A helyszínre elsőként Czicze István főtörzsőrmester, az Országgyűlési Őrség hivatásos tűzoltója ért, aki egy másik ember segítségével kimentette a férfit a vízből. A kimentettet látható sérülések nélkül adták át a mentőknek, akik a Honvéd Kórházba vitték.

Címlapfotó: MTI/Varga György

Exit mobile version