Site icon Balaton Környéke

Terrorizálta barátnőjét egy férfi Zala megyében: volt, hogy a nő tányérját a macska táljába szórta, hogy onnan egyen

Az ötvenes éveiben járó férfi brutális módon kínozta az élettársát, akit nemcsak fenyegetett és zaklatott, de még életveszélyesen bántalmazott is. Az agresszív férfit családon belüli erőszak miatt vádolták meg, és a bíróság már el is rendelte a távoltartását.

Megromlott a viszonyuk

Az ötven év körüli lengyel férfi 2016-tól lakott együtt az élettársával a rédicsi családi házukban. Kapcsolatuk 2018-ban megromlott, és a férfi egyre erőszakosabba kezdett viselkedni a párjával – tájékoztatta a megyei főügyészség sajtószóvivője, dr. Pirger Csaba a Zaolt.

Rédicsen éltek együtt

Gyakran veszekedtek

A romlott kapcsolatban hetente-havonta jöttek elő az újabb és újabb veszekedések, amelyek leginkább abból eredtek, hogy a férfi kamionsofőrként dolgozott, és amikor hazatért a hétvégékre, rendszeresen lerészegedett. Ráadásul a férfi nem is ügyelt a környezetére, nem takarított és a többi házimunkából sem vette ki a részét. A BalatonKörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kínozta barátnőjét

A magából teljesen kivetkőző férfi párját is büntette: pofozta, ütlegelte, lökdöste, hajánál rángatta és még kést is szorított a torkához. Előfordult az is, hogy a férfi konyhakéssel fenyegette a lefekvéshez készülődő nőjét, hogy meztelenül aludjon, vegye le a fehérneműjét, különben levágja róla.

Megalázta evés közben

A trehány és erőszakos férfi egyszer evés közben is összeszólalkozott a párjával, aki közölte vele, hogy elment az étvágya, majd felállt és pár percre otthagyta az asztalt. Mire visszatért, a férfi megmondta neki, hogy már nem kell ennie, és a nő tányérján lévő ételt lesöpörte a macska táljába azzal, ha éhes, akkor megeszi onnan.

Fejszével ütötte, fojtogatta

A válogatott kínzásain kívül kétszer könnyű sérülést is okozott a nőnek: egyszer egy fejszével kis erővel hátba ütötte, illetve a másik alkalommal fojtogatta, majd az ágyra lökte. Utóbbinál a nő ijedtében az utcára menekült, ahol rendőri segítséget kért.

Vádat emeltek ellene

A horror után a férfi ügye a bíróság elé került, ahol el is rendelték vele szemben a távoltartást. A lenti járási ügyészség pedig kapcsolati erőszak bűntette miatt emelt vádat ellene.

Nagykanizsai faluban egy férfi fejelte le a párját

Egy másik vádemelésig jutott történetben egy Nagykanizsához közeli faluban élő férfi bántalmazta a feleségét. A nővel már két évtizede együtt élnek, kapcsolatukból három gyermek is született, akiket együtt neveltek. A családi idill tökéletes volt mindaddig, amíg a 35 éves férfi gyanakodni nem kezdett arra, hogy a párja megcsalja őt.

Bekamerázta a házat

Azért, hogy kiderítse, mi az igazság, a férfi tavaly december–január tájékán kamerákat szerelt fel az otthonukban, és amikor a párja rákérdezett ennek okára, azzal hárított, hogy azok nem vesznek fel semmit.

Visszanézte a felvételeket

Néhány nap elteltével a férfi január 28-án, este visszanézte a kamerák felvételeit, amelyeken látta, hogy a távollétében a nő áthívott magához intim együttlétre egy férfit. Ettől azonnal dühös lett a férfi, és felelősségre vonta a párját, mire a nő ordibálni kezdett, amitől a férfi csak még idegesebb lett, és hirtelen lefejelte a nő arcát. Élettársának azonnal erőteljesen vérezni kezdett az orra, amit a férfi, megijedve a tettétől, csillapítani próbált. Az orrcsonttörést okozó férfi ellen a kanizsai járási ügyészség testi sértés bűntette miatt emelt vádat. A BalatonKörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Pexels

Exit mobile version