Zártkörű lesz Kóbor János temetése, de a tervek szerint a rajongóknak is lesz lehetőségük elbúcsúzni a hétfőn meghalt zenésztől. A hamvait a kérésének megfelelően a Balatonba szórják majd.

Zártkörű temetés

Zártkörű lesz Kóbor János temetése, a család kérésére a végső búcsún csak Mecky szerettei lehetnek jelen.  Az Omega menedzsere azt mondta, hogy az énekes hamvait a kérésének megfelelően a Balatonba szórják majd.

Elbúcsúzhatnak a rajongók

A tervek szerint Kóbor Jánostól a rajongói és tisztelői a budapesti Bazilikában búcsúzhatnak majd el. Az időpontról a család majd a későbbiekben ad tájékoztatást – írja a BudaPestkörnyeke.hu.

Tavaly két Omegás ment el

Az Omega együttes két tagját is elveszítette tavaly. Először Benkő Lászlót és majd 3 napra rá Mihály Tamás, az együttes basszusgitárosa halt meg.

Ezt kérte Kóbor János

Az Omega énekese még februárban beszélt arról, hogy zenésztársai halálának árnyékában ő maga is óhatatlanul el-elgondolkozik az elmúláson. Ekkor árulta el: noha nem készül a halálra, már most kikötötte, hogyan búcsúzzanak majd tőle a szerettei.

A Balatonba szórják a hamvait

„A temetésekről úgy jöttem el, hogy óhatatlanul már az elkerülhetetlenről, a sajátomról gondolkodtam. Hamvasztás lesz, ez nem kétséges. Helikopter, Balaton közepe, szórás. Igen, engem szórjanak a Balatonba és kész! És hogy egy kicsit morbidok legyünk, nyáron kell meghalni. Persze nem a most következőn, majd valamikor, mert nem lenne jó, ha a jégre szórnának” – mondta akkor Kóbor János.

Ne menjen senki a házukhoz

A családnak nagyon nehéz most. Rendezni kell a soraikat, elfogadni az elfogadhatatlant. Több rajongó is megjelent Kóborék törökbálinti házánál és mécsest gyújtottak Mecky emlékére. A család tudja, hogy sokan szerették őt, értik a fájdalmukat, és köszönik a rajongók támogatását, ám arra kérünk mindenkit, hogy ne menjenek oda a házhoz, hagyják csendben gyászolni őket – mondta az Omega menedzsere.

Vége az Omegának

„Annyi bizonyos, hogy Kóbor János halálával véget ért az Omega története is.Omega néven többé nem lép zenekar a színpadra” – mondta Trunkos András. 

Elkapta a koronavírust

A zenész pár hete került kórházba, miután elkapta a koronavírust. Állapota napról-napra romlott, ezért mélyaltatásban tartották, gépek segítségével lélegzett. Korábban arról beszélt, hogy ő bízik az immunrendszerében, ezért nem oltatja be magát. Hétfőn halt meg.

Kiemelt kép: Kóbor jános