Anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset történt Kőszárhegy térségében. 11 óra 23 perc körül történt az ütközés. Kősőbb Polgárdinál volt karambol.

Négyen mentek egymásba

Négy személygépkocsi eddig ismeretlen okból összeütközött az M7-es autópálya 73-as kilométerszelvényében, a főváros irányába vezető oldalon.

Nincs sérült

A balesetben senki nem sérült meg. A baleset helyszínelése és a műszaki mentés idejére a rendőrök a Budapest felé vezető oldalon a belső sávot lezárták. A forgalomkorlátozás miatt az autópálya érintett szakaszán több kilométer hosszan torlódás alakult ki.

Polgárdi közelében

11 óra 45 perc körül négy személygépkocsi és egy motorkerékpár ismeretlen körülmények között összeütközött az M7-es autópálya 80-as kilométerszelvényében, a főváros irányába vezető oldalon. A baleset senki sem sérült meg – írja a rendőrség.

Sávlezárás 

A baleset helyszínelése és a műszaki mentés ideje alatt csak a belső forgalmi sáv járható. További friss hírek a Balaton partjáról ide kattintva.

13 órakor jött a jó hír

Befejeződött az anyagi kárral járó, Kőszárhegynél és Polgárdinál történt balesetek helyszínelése. A balesetek helyszínén a szemle és a műszaki mentés véget ért, a forgalom valamennyi sávon megindulhatott. A forgalomkorlátozások miatt azonban torlódásra továbbra is számítani kell.

Az M0-áson is csak óvatosan

Sokan haladnak az M0-s autóút déli szektorán. Az M1-es autópálya felé vezető oldalon Szigetszentmiklós és Halásztelek térségében telítettek a sávok, az ellenkező M5-ös autópálya felé haladó oldalon Nagytétény térségében kell lassulásra készülni – írja az Útinform.

Ittas sofőrt kaptak el Siófokon

Reggel 6 óra után pár perccel, Siófok belvárosában ellenőriztek egy járművezetőt. A 25 éves kenderesi nőről megállapították, hogy nem rendelkezik vezetői engedéllyel, de ivott. A rendőrök a sofőrt előállították elő, ahol az engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt meghallgatták, majd szabálysértési őrizetbe vették, az ittas járművezetés miatt pedig büntetőeljárást kezdeményeztek ellene.

Döbbenetes videó a sztráda mellett sétáló férfiről

Az RTL Híradó egyik nézője videózta le azt a sofőrt, aki gyalogolni kezdett táskájával a kezében az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, miután a leállósávban hagyta kocsiját.