Kaposvári rendőröknek kellett kihalásznia egy kút mélyéről azokat az ellopott tárgyakat, melyeket egy Somogy megyei tolvaj lopott össze magának egy családi házból. A betörő a kihallgatása során beismerte tettét, és még azt is elárulta, korábban is volt, hogy lopott.

Betört egy házba

A rendőrség információi szerint 2021 januárjában az akkor még ismeretlen tolvaj betört egy kaposhomoki családi házba, ahonnan több mindent is lopott: elvitt magával szerszámgépeket, műszaki cikkeket és készpénzt is. A BalatonKörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kaposhomokról lopott

Nyomoznak a rendőrök

Az egyenruhások a bejelentést követően azonnal intézkedtek, gyors adatgyűjtésbe kezdtek, és rövid időn belül el is fogták a tolvajt. A 21 éves férfit ezt követően előállítottak a Kaposvári Rendőrkapitányság Taszári Rendőrőrsére. 

Nyomokat is hagyott hátra a tolvaj

Még több bűnjelet találtak a rendőrök

Bedobta a kútba

Kihallgatása során a fiatal tolvaj elmondta a rendőröknek, hogy az ellopott tárgyakat bedobta egy kútba, amiket az egyenruhások a házkutatás során meg is találtak. Ekkor már csak ki kellett onnan szedni az ellopott holmit.

Szakemberek segítettek a rendőröknek

Korábban is lopott

A nyomozók lopás miatt 2021. március 5-én hallgatták ki a férfit, aki a vallomása során azt is beismerte, hogy korábban is volt, hogy lopott. Beismerte, hogy ugyanebből az ingatlanból korábban falikazánokat lopott el. A BalatonKörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Visszaadták a tárgyakat a jogos tulajdonosának

Kiemelt kép: Kút – Forrás: Police.hu