Egy férfi késsel a kezében, gyilkossággal fenyegetőzött egy tihanyi munkásszállón. Majd hátba szúrta társát, a rendőrök elfogták a tettest.

Szóváltás a munkásszállón

2022. június 18-án reggel egy tihanyi munkásszállón szóváltásba keveredett egy 47 éves nyíregyházi férfi egy másik, 31 éves emberrel, mivel azt feltételezte, hogy a fiatalember ellopta 330.000 forintját. A Balatonkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Elővett egy kést

A szóváltás közben a nyíregyházi lakos egy kést vett magához, amivel megindult a sértett felé és azt mondta neki, hogy megöli őt, ha nem adja vissza a pénzét.

Elmenekült

A fiatal férfi ezután elmenekült a szállóról, majd miután később visszatért oda, a 47 éves férfi ismét fenyegetni kezdte őt késsel a kezében.

Hátba szúrta

A sértett félelmében kifutott a házból, de az elkövető utána ment és egy utcai korlátnál hason szúrta a fiatalembert, akinek ettől sérülése keletkezett. A Balatonkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ezzel a késsel szúrta meg társát

Forrás: police.hu

Elfogták a rendőrök

Az időközben helyszínre érkező rendőrök a nyíregyházi férfit elfogták és előállították. Ellene – őrizetbe vétele mellett – büntetőeljárást indítottak a Balatonfüredi Rendőrkapitányságon felfegyverkezve elkövetett önbíráskodás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – írja a police.hu.

Kiemelt kép: illusztráció