Baleset történt az M7-es autópálya 70-es kilométerszelvényében, Szabadbattyán térségében; a főváros felé vezető oldalon két személy- és egy teherautó ütközött össze – közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.

Az egyik sávot lezárták

A személyi sérüléssel járó baleset helyszíni szemléje és a műszaki mentés ideje alatt egy sávon halad a forgalom.

A baleset helyszíne

Tegnap is volt egy nagy csattanás az M7-esen

Több személygépjármű ütközött össze az M7-es autópálya Budapest irányába vezető oldalán Szabadbattyán térségében vasárnap délelőtt, hét kilométeres a torlódás alakult ki.

Halálos baleset Kiskunfélegyházánál

Meghalt egy motoros a 451-es számú főút 1-es kilométerénél, Kiskunfélegyházánál, mikor egy kisbusszal eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött .A rendőrség azt írja, hogy a motoros férfi a baleset során olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A helyszínelés idejére a rendőrök az utat teljes szélességében lezárták, így kerülni a városon keresztül lehet.

Éjszakai baleset Debrecennél

Összeütközött két jármű a 4-es főúton, Debrecen térségében. Három embert feszítővágó segítségével szabadítottak ki az egyik járműből. A hajdú-bihari rendőr-főkapitányság sajtószolgálata közölte: egy személygépkocsi eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött egy kisbusszal Ebes és Debrecen között. A balesetben többen megsérültek.

Súlyos baleset Budapesten is

Tűzoltók és mentőautó is érkezett ahhoz a budapesti balesethez amelyben egy személyautó szalagkorlátnak ütközött, majd felborult a Nagykőrösi úton. A vasárnapi balesetben két személy megsérült.

A baleset fotója

MTI/Mihádák Zoltán

Keleten is történt reggel egy baleset

Az M3-as autópálya bal oldali pályatestén, a 264. kilométerszelvényében, egy Nyíregyháza felől Mátészalka irányába tartó kisteherautó – eddig tisztázatlan okból – felborult. A mentés és a helyszínelés idejére a belső forgalmi sávot a rendőrség lezárta.

További friss hírek a Balaton partjáról ide kattintva!