Meglátta egy másik autóban a férjét egy Somogy megyei nő. Megállította őket, majd szétverte az autót, illetve a férjét és az idegen nőt is.

Meglátta a férjét egy másik autóban

2022. április 24-én délelőtt egy karádi asszony a 67-es főútvonalon haladva gépkocsijával megállásra kényszerített egy másik autót, Somogytúrnál, amelyben meglátta a férjét utasként, amelyet egy nő vezetett.

Elkezdte rongálni az autót

Miután kiszállt, odalépett hozzájuk, letörte az egyik kilincset, megrongálta és letépte a kárpitokat, tört-zúzott, amit csak elért.

Letörte a kilincset

Forrás: police.hu

Megverte a férjét és a másik nőt

Ezt követően a feleség tettleg bántalmazta a férjét és a BMW sofőrjét. Mindkettőjüket ütötte, karmolta, majd még mielőtt elhajtott volna, megrugdalta az első lámpát és a motorháztetőt is.

Az ajtóborítást is tönkre tette

Forrás: police.hu

Jelentős az anyagi kár

Az eset során a sértettek 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedtek, az autóban százezres kár keletkezett.

Kihallgatták a rendőrök az őrjöngő feleséget

A fonyódi nyomozók a 28 éves asszonyt még aznap garázdaság és könnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki a rendőrkapitányságon.

Ebben az autóban utazott a férj és az idegen nő

Forrás: police.hu

Figyelem!

Amennyiben bántalmazás (akár szóbeli, lelki, fizikai, szexuális erőszak) áldozata, Önnek joga van a segítségre. Ha sérelmére bűncselekményt követtek el, jelentkezzen bármelyik rendőrkapitányságon, vagy tegyen bejelentést a 112-es központi segélyhívón!

Itt történt az eset

Kiemelt kép: a szétvert BMW – Forrás: police.hu