Lukács Viktória, a magyar női kézilabda-válogatott játékosa nemrég ért haza a tokiói olimpiáról, de máris megkérték a kezét. A szintén magyar válogatott Győri Mátyásnak a keszthelyi Festetics-kastély parkjában mondott igent.

Már csak egy lépés a házasság

„Igent mondtam” – írta az Instagram-oldalán Lukács Viktória, a Győri Audi ETO KC és a magyar női kézilabda-válogatott jobbszélsője, akinek a Tatabányát erősítő Győri Mátyás megkérte a kezét.

Másfél éve együtt

A két sportoló körülbelül másfél éve alkot egy párt – legalábbis a közösségi médiában 2020 márciusában posztoltak először közös fotót. A BalatonKörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A bejelentés

A magyar női válogatott az olimpián

A magyar női kézilabda-válogatott 26-22-es vereséget szenvedett a norvég csapattól a tokiói olimpia női kézilabdatornájának negyeddöntőjében. A női kézilabdázók így két győzelemmel és négy vereséggel zárták az olimpiát, végül a 7. helyen végeztek. A férfiak nem jutottak el Tokióba.

Som-Balogh Edina merész fotója a Balaton partjáról

A nemrég befejezedött Barátok közt korább sztárja azt írta a közösségi oldalán: mindig is a csendes strandokat szerettem, nehéz a Balatonnál olyan partot találni, ahol kevesen vannak. Nekünk évek óta megvan a kedvenc helyünk.

Íme a fotó

Az ország leggazdagabb embere is a Balatonra készül

Ahogy arról a BudaPestkörnyeke.hu beszámolt kétszer mondja ki a boldogító „igent” Mészáros Lőrincnek Várkonyi Andrea. A szerelmesek nem elégszenek meg egy esküvővel. Tihanyban és Dominikán is összeházasodnak. 

Gönczi Gábor is fellép

Story magazin úgy értesült, hogy a balatoni esküvő magyaros lagzi lesz, legalábbis ami a fellépőket illeti, mert Gönczi Gábor és együttese, illetve Várkonyi Andrea barátnőjének lánya, Radics Gigi szolgáltatja majd a talpalávalót.

Elegánsan visszafogott

Mészáros Lőrinc és a volt műsorvezető tihanyi esküvőjét szeptember második felében tartják. A menyasszony állítólag ragaszkodik hozzá, hogy a magyar tervező, Merő Péter ruháját viselje, valamint ahhoz is, hogy a ceremónia és a környezet elegánsan visszafogott legyen.

Címlapfotó: MTI/Czeglédi Zsolt