Halálos gázolás történet Pétfürdő és Berhida között szombat kora este, a gyalogost elütő autós elhajtott a helyszínről.

Még nem tudni, hogy miért történt a baleset

Pétfürdő és Berhida között szombat este öt óra után egy ismeretlen rendszámú autó eddig tisztázatlan körülmények között elütött egy gyalogost, majd továbbhajtott.

Meghalt az elütött férfi

A balesetben az elgázolt 64 éves férfi a helyszínen meghalt, a gázolót a rendőrök keresik – írja a police.hu

Lezárták az utat

A rendőrség a helyszíni szemle idejére teljes szélességében lezárta az útszakaszt, kerülni Ősi és Várpalota felé lehet – tette hozzá a szóvivő.

Tapolcán egy 74 éves férfi volt a baleset okozója

Tapolcán egy 74 éves budapesti férfi autóval egy parkolóhoz akart balra fordulni. Nem vette észre, hogy egy motoros már megkezdte a kanyarodást és a két jármű összeütközött. A motor a baleset következtében felborult és vezetője súlyos sérüléseket szenvedett. A személygépkocsi 74 éves sofőrje ellen közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyt büntetőeljárás. Az eset még augusztusban történt, de most zárult le a vizsgálat.

Hevesben is történt egy csúnya baleset

Egy ember meghalt és kettő megsérült abban a balesetben, amely Eger és Ostoros között történt. Az érintett útszakaszon egy autó eddig tisztázatlan okból átsodródott a bal oldali sávba, ahol összeütközött a szemből érkező gépkocsival.

A vétkes nő is életét vesztette

A helyszínről a mentőszolgálat munkatársai három sérültet vittek kórházba, ahol egyikük – a karambolt okozó járművet vezető 25 éves novaji nő – belehalt sérüléseibe – tette hozzá a megyei rendőrségi szóvivő.

Budapesten a Ferihegyi úton karamboloztak

Két autó ütközött össze 2020. december 5-én 14 óra 50 perc körül Budapest X. kerületében, a Ferihegyi Repülőtérre vezető úton a KÖKI Terminál mellett, a fővárosból kifelé vezető oldalon. Az nformációk szerint a balesetben több ember megsérült.

Hajnalban Szabolcsban volt egy ütközés

Két jármű ütközött össze a 3-as főúton szombaton hajnalban a 218-as kilométernél, az útszakaszt teljes szélességében lezárták – közölte a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. Egy kamion és egy személyautó ütközött össze.

Címlapfotónk Artyom Kulakov fotója a Pexels oldaláról származik.